Servicii clienti

Comanda, Livrare, Retur si Garantie ButicCochet.ro

Dorim sa iti oferim o experienta de cumparaturi perfecta, tocmai de aceea iti punem la dispozitie servicii complete de vanzare si post vanzare. Daca informatiile de care ai nevoie nu se ragasesc mai jos, te rugam sa ne contactezi utilizand sectiunea Contact.

Comanda si livrare

Procesul de comanda online este cel standard: adaugi produsul dorit in cosul de cumparaturi unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la un produs sau mai multe.

In momentul in care ai definitivat lista produselor pe care doresti sa le cumperi, este necesar sa selectezi modalitatea de plata si adresa de livrare, respectiv facturare.

Daca optezi pentru realizarea unui cont in site-ul ButicCochet.ro, vei avea acces la o serie de facilitati in viitor, precum istoricul comenzilor si nu numai.

Comanda si livrarea
Modalitate de livrarea Cost
Lei (TVA inclus)
Perioada livrare
Ore
Curier (Sameday / Cargus / FanCourier) 15.99 24 - 48
EasyBox (Sameday) 15.99 24 - 48
Posta (Posta Romana) 15.99 aprox. 72

! Pentru comenzi cu valoare ce depaseste 150 Lei (T.V.A. inclus) costurile de transport sunt 0, pentru tine.
! Reducerea costului de transport este vizibila in cosul de cumparaturi la atingerea pragului mentionat.

Comanda si livrarea
Modalitate de plata Tip plata
Card online Online - euplatesc.ro
Ramburs Cash / * Card
Transfer bancar Internet banking sau OP

* modalitatea de plata card la curier se poate realiza in functie de infrastructura curierului din zona de livrare

Retur gratuit in 30 de zile

Serviciul de retur gratuit in 30 de zile il oferim in completarea dreptului legal de retragere in 14 zile pentru comert la distanta, pentru a sustine viziunea ButicCochet.ro, de a oferii servicii de calitate in beneficiul clientilor.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de ButicCochcet.ro

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit, neutilizate, fara pete sau urme de uzura. Returul se face cu etichetele initiale intacte. Daca in comanda au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, te rugam sa te asiguri ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Produsele se returneaza cu toate accesoriile si documentele primite in colet.

Solicitarile pentru retur a produselor comandate cu realizarea de cont in site-ul www.buticcochet.ro, se pot realiza din sectiunea detalii comanda, solicita retur.

Solicitarile pentru retur a produselor comandate fara realizarea de cont in site-ul www.buticcochet.ro se pot realiza prin trimiterea unui email la adresa: retur@buticcochet.ro, in care este necesar sa mentionezi cat mai multe informatii de care dispui, precum numar comanda, numar factura, nume, numar de telefon si motivul pentru care se doreste returul.

Returnarea contravalorii produsului/produselor se face, in cel mai scurt timp, intr-un cont bancar pe care il furnizezi. Termenul maxim de restituire pentru contravaloarea returului este de maxim 14 zile de la data receptiei returului de catre ButicCochet.

Taxa de aducere la conformitate

Daca produsul returnat nu respecta minimal conditiile generale in ceea ce priveste returul, expuse mai sus, vei fi contactat pentru a te anunta ca urmeaza sa ti se opreasca o suma de bani ce reprezinta taxa de aducere la conformitate. In cazul in care refuzi oprirea sumei de aducere la conformitate, produsul iti va fi returnat.

Garantia produselor

Pentru produsele achiztionate de pe site-ul Buticcochet.ro, beneficiezi de servicii de garantie conform legislatiei in viguare. Se ofera servicii de garantie conform HG 1022 / 2022, OG Nr.21 / 1992 republicata si legea Nr. 449 / 2003.

Poti vizualiza sau descarca certificatul de garantie de aici.

Copyright © 2015 - 2024, ButicCochet.ro | CUI: RO34201718 | F23/260/2015 | ButicCochet este marca inregistrata in temeiul Legii nr. 84/1998